Tüm Ürünlerde KARGO ÜCRETSİZ!
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
basket
Sepetim
Twitch Mikrofon Önerileri
17.02.2024

Twitch Mikrofon Önerileri

Canlı yayın platformları her geçen gün popülerliğini artırmakta. Yayıncıların yeteneklerini sergilediği ve birçok kullanıcı tarafından izlenildiği bu yayın platformlarının en başında ise Twitch yer alıyor. En popüler canlı yayın platformu olan Twitch’te yüksek sayıda izleyiciye sahip olmak için ise kaliteli ekipmanlara sahip olmanız gerek. Özellikle de mikrofonunuz bu anlamda kaliteli olmalıdır. İyi bir mikrofona sahip olmak birçok açıdan önemlidir. Oyun oynarken, podcast yaparken ve diğer birçok aktivite gerçekleştirirken ses çıkışınızı mikrofon ile gerçekleştirirsiniz. İzleyicilerin rahatsız olmaması ve yayın kalitenizi artırmanız açısından kaliteli bir mikrofona sahip olmanız şarttır. Bu yazıda, Twitch mikrofon önerileri konusunda en iyi mikrofonları sizin için sıraladık.

 

1-RODE NT -USB

Mikrofon konusunda en önde gelen markalardan biri olan RODE, NT -USB modeli ile birlikte en iyi USB mikrofonlar arasında yer alıyor. Bunun nedeni ise kullanıcılara sunduğu birçok avantaj. Özellikle stüdyo kalitesinde ses deneyimi elde etmek isteyen kullanıcılar için tasarlanan RODE NT -USB, yüksek performanslı bir USB yoğunlaştırıcı mikrofondur. RODE NT -USB mikrofon ile kolay bir şekilde vokal, müzik enstrümanı, seslendirme veya podcast kaydı gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, Mac OS X, Windows 8 ve iOS ile uyumlu olması özelliği ile cihaz fark etmeden kaliteli kayıtlar alabilirsiniz.

2-Apogee HypeMic

Apogee HypeMic, USB mikrofonlar arasında sağladığı tak ve kullan özelliği ile içerik oluşturucularını gözdesi konumunda. Mac, PC ve iOS ile uyumlu olması sayesinde dilediğiniz bütün cihazlarda kayıt gerçekleştirmenizi de sağlamakta. Apogee HypeMic’in diğer özellikleri arasında sahip olduğu kardioid yoğunlaştırıcı kapsül ile gerçekçi vokaller yaratmanıza imkan tanır. Bunun sebebi ise taşıdığı analog kompresördür. Apogee HypeMic, bulundurduğu analog kompresör sayesinde vokallerinizin sesini dolu ve akışın geri kalan sesinin üzerinde süzülmesi sağlar.

3-AKG Lyra

Söz konusu USB mikrofonlar olduğunda AKG’den bahsetmeden olmaz. AKG Lyra, geleneksel görüntüsünün yarattığı cazibe ile net sesler ve esnek bir çalışma imkanı sunar. AKG’nin diğer USB mikrofonlara göre en büyük artısı kullanıcı dostu olması. Aynı zamanda, kolay kullanımının yanı sıra sunduğu eşsiz özellikler ile kullanıcıları tarafından olumlu yorumlar alıyor. Özellikle 4K video yayını gerçekleştirmek istiyorsanız, bu noktada AKG Lyra yapacağınız en iyi seçim olacaktır. 4K uyumlu, 24 bit / 192 kHz ses çözünürlüğü ile görsellerle eşleşen mükemmel ses kalitesine sahip olabilirsiniz. AKG Lyra’nın özellikleri bunlar ile sınırlı değil. USB mikrofon önerileri konusunda en fazla önerilenlerden birisi olan AKG Lyra’nın diğer özellikleri ise şöyle:

·Ayarlanabilen 4 kapsülü sayesinde dilediğiniz ses tipini seçme özelliği

·4K video ile eşleşen saf 24 / bit 192 kHz ses çözünürlüğü

·Anlık olarak sessize alma butonu ile hapşırma, öksürme gibi durumlarda izleyicilerinizin sesleri duymasını engelleme

4-Audio- Technica AT2020USB+

USB mikrofonlar arasında oldukça fazla tercih edilen AT2020USB+, yoğunlaştırıcı bir mikrofon olmasının yanı sıra dijital kayıtlar için de USB çıkışına sahiptir. Ayrıca, sahip olduğu yüksek kaliteli ses için 16 bit, 44,1 / 48 kHz örnekleme hızına sahip A/D dönüştürücü ile mükemmel sesler kayıt etmenize olanak sağlıyor. Kullanıcı dostu olan AT2020USB+, ses kontrollü kulaklık jakı ile mikrofon sinyalini hiçbir gecikme olmadan izlemenizi sağlamakta. Audio Technica AT2020USB+nin bir diğer özelliği ise mix kontrolü. Mikrofonun sunduğu mix kontrol özelliği sayesinde mikrofon sinyalinizi ve önceden kayıt ettiğiniz sesleri karıştırmanıza da imkan tanıyor. Windows 7 , Vista, XP, 2000 ve Mac OS X ile uyumlu olması sayesinde ise dilediğiniz cihazdan da kullanılabiliyor.

 

 

5-Fifine K658 USB Mikrofon RGB - Yayıncı - Bilgisayar Mikrofonu

Fifine K658 USB Mikrofon her ne kadar oldukça tanınmış bir markanın ürünü olsa da sizlere fiyatta her zaman en iyisini sunar! Yayınlarda sesinizi doğru ve doğal çıkarmak hiç de karmaşık değil. Anında tak-çalıştır özelliğiyle en iyi sesi elde etmeniz çok kolay.

Özel kapsülü sayesinde seslendirme sanatçılarının, hikaye anlatıcılarının ve kayıt stüdyolarının da vazgeçilmezleri arasında yer alan Fifine K658USB mükemmel bir çeşitlilik sunar. Mikrofona 5-10cm mesafede durarak sizin için en doğru sesi yakalayın.

Sesinizdeki her detayı yakalayabilen kapsülü ve dinamik yapısı sayesinde etraftaki seslerden sizi rahatlıkla izole eder. Fifine K658 baktığı doğrultudaki sesleri kusursuz bir şekilde yakalar ve en iyi sonuç için yüksek bit/sample rate kullanır. Kaliteden asla ödün vermeyen Fifine K658 yayıncılar ve sesine önem veren oyuncular için biçilmiş kaftan!

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.