Tüm Ürünlerde KARGO ÜCRETSİZ!
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
basket
Sepetim
Focal Listen Pro Stüdyo Kulaklığı İnceleme - Yorum - Fiyat - Özellikleri
19.02.2024

Focal Listen Pro Stüdyo Kulaklığı İnceleme - Yorum - Fiyat - Özellikleri

Focal Listen Pro Kulaklık İncelemesi

 

Focal yüksek ses kalitesine sahip ürünlerde profesyoneldir. Ne kadar yüksek diye merak ediyorsanız, en iyi örneği Focal Grand Utopia EM (140.000 dolar ortalama yurt dışı satış fiyatı) almak yerine bir ev veya araba hatta ikisini de alabilirsiniz. Ama Focal tecrübelerini uygun kulaklıklarda da kullanıyor. Focal Listen, uygun bütçeyle premium ses kalitesine sahip olmak isteyenler için mükemmel bir seçimdir. Focal Listen seyahat eden insanlar için tasarlanmış olsa da küçük bir kulaklık değildir. İyi yanı ise kolaya kırılabilecek hissini asla vermemesidir. Kafa bandı da aşırı konforlu olmasa da kulaklığı takarken rahat hissedeceksiniz. Çünkü Listen kafaya çok iyi bir şekilde oturur. Uzun süreli kullanımlar için birebirdir. Peluş kulak pedleri arka plan seslerini çok iyi bir şekilde engeller. Kulaklığın kablosu çıkarılabilirdir. Yani kabloyla ilgili herhangi bir sorun yaşadığınızda kabloyu kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Kabloları bağlamak için sol kulak pedinin altındaki 3.5mm girişi kullanmalısınız.

 

Focal Listen Pro Kulaklık Ses Kalitesi - Yorum

Düşük Sesler: Bass sesleri çok iyi çıkar. İyi bir şekilde optimize edilmişlerdir ve aşırı güçlü olmadan bassları güzel hissettirir. 

Orta Sesler: Düşük seslerdeki kalite orta sesler içine geçerli. Vokaller enstrümanlara göre öne çıkar ama arada asla kaybolmazlar. Aralarındaki uyum mükemmeldir.

Yüksek Sesler: Focal Listen yükses seslerde diğer seslerle aynı kaliteyi sergileyemez. Sonuç çok kötü olmayacaktır ancak yükses seslerde çokta iyi bir değişiklik olmayacaktır.

 

 

 

Focal Listen Pro Kulaklık Alınır Mı?

Focal Listen hem iyi bir ses kalitesi sağlar hem de tasarımı sayesinde arka plan seslerini iyi bir şekilde engeller. Kalabalık yerlerde kulaklıkta aktif gürültü engelleyici olmasa bile mükemmel bir izolasyon sağlanır. Dayanıklılığı sayesinde de çantanıza atarak hiçbir şekilde zarar görmeden taşıyabilirsiniz. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.