Tüm Ürünlerde KARGO ÜCRETSİZ!
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
basket
Sepetim
En İyi Taşınabilir Hoparlör 2024
19.02.2024

En İyi Taşınabilir Hoparlör 2024

En İyi Taşınabilir Hoparlör Önerileri - 2024

 

İyi bir taşınabilir hoparlör seyircilerinize büyük bir eğlence yaratabilir. DJ veya normal bir kullanıcı farketmeksizin şarjlı taşınabilir hoparlörü istediğiniz yere götürebilir ve kolay bir şekilde yerleştirmesini yapabilirsiniz. Sizlere 2022 için en iyi şarjlı taşınabilir hoparlörünü sıralayacağız.

 

Bose S1 PRO

Bose’nin müzik piyasasındaki yeri ses kalitesi açısından iyidir ve S1 Pro ile her açıdan iyileştirilmiş bir hoparlör yapmışlardır. Bu 6.8 kilogramlık hafif 150 watt güce sahip olan hoparlör 2 kanala sahiptir. Bose’nin efsanevi ToneMatch teknoljisi ile de tek dokunuşla gitar ve vokal setlerine ulaşabileceksiniz. Bose’de kullanılan Li-on bateri sayesinde de uzun süreler boyunca kablosu şekilde performansınızı sergileyebilirsiniz. 

 

JBL EON One Compact

JBL EON One Compact Portable PA’da iki XLR-1/4" girişi, bir adet  1/4″ hi-Z girişi, ve 3.5mm aux girişi var. Kısaca Eon one DJ veya herhangi bir kullanıcı için oldukça fazla bağlanma seçenekleri sunuyor. Ayrıca Eon sesinizi dengelemeniz ve tonunu belirlemeniz için 4 kanal bir mikserle de gelir. 150 wattlık bu hoparlör 112dB’lik bir ses sunar. Ayrıca seyircileri coşturmak istediğinizde 8” düşük frekanslı sürücü sayesinde bassı herkese hissettireceksiniz. 

 

 

Behringer MPA40BT Pro

Eğer kullanıcılara kolaylık sağlayan her şeye sahip olan bir taşınabilir hoparlör istiyorsanız Behringer MBPA40BT Pro tam size göredir. MPA40BT yeni başlayan kişiler için ideal bir hoparlördür. 40 watt ve 8” hoparlöre sahip olan bu hoparlör küçük partileri coşturmak için oldukça fazla bir ses çıkarır. 4 kanallı mixer ise iki mikrofon amfisine sahiptir. Bu sayede MPA40BT gitar ve vokal kayıtlarında çok kullanışlıdır. Son olarak MPA40BT 12 saate kadar dayanabilen bataryaya da sahiptir.

 

 

 

Alesis TransActive Wireless 2

Alesis TransActive Wireless 2 size tek hoparlör içinde arayacağınız bütün özellikleri sunmasıyla beraber performansınızı daha da havalı yapması için LED ışıklara da sahiptir. 8” woofer ve 1” tweeterla dengeli bir çıkış sesi sunar. Bir tane1/4” XLR girişi, bir tane 1/4″ hi-Z/line input ve bir adet 1/8″ AUX girişini Bluetooth ile bağlayarak performansınızı üst düzeye çıkarabilirsiniz. TransActive Wireless 2’nin bataryası ise 50 saate kadar dayanabilir.

 

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.