Tüm Ürünlerde KARGO ÜCRETSİZ!
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
basket
Sepetim
Audio-Technica ATH-M50x Fiyatı ve Yorumları - İnceleme - Özellikleri
17.02.2024

Audio-Technica ATH-M50x Fiyatı ve Yorumları - İnceleme - Özellikleri

Audio-Technica ATH-M50x Özellikleri - İyi Midir? Alınır Mı? Yorum

 

Audio-Technica dünya tarafından saygı duyulmuş bir markadır ve ATH-M50x en popüler ürünlerinden biridir. Dünya'da ATH-M50x trend olmuştur, hâlâ yeni çıkan 3.5mm kulaklıklara rakip olabilecek kadar güçlü bir kulaklıktır. Birazdan bu kulaklığın neden bu kadar iyi olduğunu anlatacağız.

Audio-Technica ATH-M50x Stüdyo Referans Kulaklığı (Siyah) : https://www.elitmuzik.com.tr/ath-m50x-studyo-kulakligi

 

Audio-Technica ATH-50x Stüdyo Referans Kulaklığı (Mor) : https://www.elitmuzik.com.tr/ath-m50xpb-limited-edition-studyo-referans-kulakligi

ATH-M50x’i Kimler Kullanmalı - Değerlendirme

ATH-M50x çok esnek bir kulak olduğu için neredeyse bütün alanlarda kullanabilirsiniz. Miksing ve edit işlemleri bu kulaklık ile oldukça kolaydır. Özellikle video içerik üreticisi veya ses mühendisiyseniz M50x tam sizlere göre bir kulaklık. Sürekli seyahat halinde veya çok sesli bir ortamda bulunuyorsanız (tren, otobüs, ofis vb.) M50x’i tercih edebilirsiniz. Kulaklık pedleri ve kulaklığın arkası kapalı yapısı dışarıdaki sesleri engellemekte oldukça iyi iş çıkarıyor.

 

 

Genel Bakış

Yapı ve tasarım olarak M50x çok iyi bir iş başarıyor. Bulunduğunuz ortamdaki kişiler bu kulaklığa baktığı zaman gözünü üstünden alamayacak. Çünkü M50x çok şık bir görünüme sahiptir ve birden fazla renk seçeneği de mevcuttur. Estetikliği dışında M50x oldukça sağlam bir kulaklıktır. Sağlam olsa da oldukça hafiftir ve kulak pedleri sayesinde uzun süre kullanımda dahi çok konforludur. 90 derece dönebildiği için kullanmadığınız zamanlarda istediğinizi gibi ayarlama yapabilirsiniz.

Audio-Technica ATH-M50x Satın Almak İçin Buraya Tıklayın

 

ATH-M50x Nasıl Bir Ses Verir

ATH-M50x’in nötr bir sesi vardır ve günümüzdeki yüksek bütçeli kulaklarda dahi görülmeyen düşük frekanstaki notalara vurgusu vardır. Özellikle yüksek frekanslı klasik müziklerde M50x çok iyi bir performans sağlar. Pasif izolasyonu iyidir. Aşırı yüksek bir ses olması haricinde neredeyse bütün sesleri engelleyecektir. M50x’i hâlâ popüler yapan şeyler arasında stili, konforu ve ses kalitesi vardır.
 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.